از نقاشی تا واقعیت
هنرمندیها : فضای مجازی و ایراد عدم سندیت آن باعث میشود به عکسها و متنهای این فضا اعتماد نکنیم اما اینبار باید پذیرفت که یک هنرمند ایرانی نقاشی هایپررئالیسم «ببر در آب» را خلق کرده است.
ایرانیان در همه قرون در دسته پیشتازان هنر بودهاند و هنر یکی از استعداهای مردمان ایران زمین است. چندی پیش عکسی در فضای مجازی دستبه دست شد که به نام ببر در آب معروف بود. کیفیت عکس به قدری بالا بود که باور نقاشی بودن آن بسیار سخت بود. بنابراین به سراغ مستندات پروسه تولید این اثر گشتیم که مشخص میکند این تابلوی نقاشی که حالا یکی از 10 نقاشی هایپررئالیسم برتر جهان است؛ چگونه تولید شده است.
هایپررئالیسم به سبکی از نقاشی و مجسمهسازی اطلاق میشود که در آن هنرمند به صورتی کاملاً واقعگرایانه و با الهام از یک تصویر یا عکس، اثری بسیار دقیق و واقعی را ثبت میکند.
مریم نایب رزمگاهی، یکی از هنرمندان ایرانی جوانی است که با ورودش به این سبک از نقاشی شور و شعفی تازه را در قلب دوستداران حیاتوحش ایجاد کرده. پس از اتمام تابلوی «ببر در آب» این هنرمند ایرانی و نخستین واکنشهای مثبت از جانب سایتها و جامعه هنری، بسیاری از سایتهای بینالمللی معتبر و مطرح حیاتوحش از جمله Wildlife planet، Creative animal art، Wild lives ، Natgeo و Wildlife page نیز این اثر برجسته را بعنوان یک اثر هنری بینظیر و البته متفاوت معرفی کردند. در نهایت سایتFurySmile این اثر را بعنوان یکی از 100 نقاشی هنری برجسته در کل دنیا معرفی کرد. FurySmile در عنوان مطلب خود نوشت: «1000 اثر هنری که سخت میتوانید باور کنید عکس نیستند» و این یک واقعیت است.